Decembrie Horoscop 2018

Ultima lună a anului te va schimba. Vei fi tentat de schimbări și de promisiunea zilei de mâine. Vei trăi în viitor și te vei gândi la anul viitor și îți vei închipui că este mai bun ca înainte și tot așa. Nu uita, că este Decembrie. Ai alte lucruri la care trebuie să fii atent. Nu uita de realitate, chiar dacă visele sunt tentante.

Prima jumătate a lunii decembrie ne va aduce bună dispoziție. Acest lucru va fi oferit, printre altele, de către Soare, care va intersecta Săgetătorul - ne va aduce încredere și disciplină. Prin urmare, nu numai sportivii se vor descurca bine.Mercur plasat în același semn își va intensifica efectul. Te vei bucura de evenimentelor care îți vor pune mintea la contribuție și, de asemenea, îți vei însuși rolul de judecător. În această perioadă, misiunea ta este să încerci din greu să faci pace peste tot.

Horoscopul pe Decembrie 2018 vă încurajează să aveți răbdare. Îți vei îndeplini obiectivele, dar toate la timpul lor. Nu poți grăbi lucrurile și trebuie să aștepți ca astrele să fie într-o poziție favorabilă.

Ianuarie Horoscop 2019 >>

 

contactFacebook