Zubenelgenubi RA:14H52m Dec:-16°6' Zubeneschamali RA:15H18m Dec:-9°27' Zuben Elakrab RA:15H37m Dec:-14°51' theta Lib RA:15H55m Dec:-16°47' sigma Lib RA:15H5m Dec:-25°21'

Balanță Horoscop

dreptate, simpatie, armonie și intelect

Horoscop 2023

octombrie 2022  |  noiembrie 2022

Daily horoscope - Balanță

Puteți simți schimbarea în aer. Stelele sunt în cele din urmă în poziția corectă și te afectează pozitiv. Poate fi simțită sub forma unei noi energii, care te va ajuta să atragi oamenii din jurul tău. Realizarea contactelor va fi ușoară, chiar și atunci când vine vorba de sexul opus.

Nedreptatea la locul de muncă nu este o noutate. Nu ești singurul care se simte jignit. Găsește un aliat.

E plăcut să te bucuri de un masaj, dar este benefic să dobândești cunoștințe teoretice și practice. Înscrie-te la un curs de masaj.

Puterea ta fizică este strâns legată de starea ta mentală. Relaxează-te și exercițiile fizice vor decurge mai bine.

Horoscopul de mâine >>

Balanță Caracteristici:

Persoanele născute sub zodia Balanței sunt asociate cu planeta Venus, lucru care este cauza dispoziției lor emoționale. Sunt persoane intelectuale care tânjesc după noi experiențe. Se bucură de viață și sunt ușor atrași de lucrurile frumoase. Au talent artistic și iubesc arta în mod general. Adoră bijuteriile, hainele elegante, toate formele de distracție, muzica, dansul și banii deoarece datorită lor pot avea orice își doresc. Onestitatea și simțul responsabilității sunt tipice pentru ei. De obicei sunt milostivi, filantropi și amiabili. Au propriile lor idei și încearcă să trăiască respectându-le. Cei sub zodia Balanță sunt ambițioși și puțin egoiști și persoanele din jur se pot ofensa cu ușurință.

Viciile celor de sub această zodie sunt sensibilitatea exagerată, înclinația spre nerăbdare și firea lor fără griji poate duce la tratarea necorespunzătoare a banilor. Deseori aleg sentimentele în detrimentul rațiunii.

În relații, datorită amabilității lor, se împrietenesc foarte ușor. Nu pot rezista tentațiilor și au nevoie de un partener care să-i tolereze. Căsnicia și societatea joacă cel mai important rol din viața lor. Dar uneori se confruntă cu unele probleme în ceea ce privește partenerul lor.

Cei născuți în Balanță sunt angajați buni când pot lucra cu oameni. De aceea profesia ideală pentru ei ar trebui să fie legată cu arta și afacerile. Eșecurile din cariera lor poate fi cauzată de lipsa grijilor și tendința de a se subordona influențelor altor persoane.