Capricorn august Horoscop 2024

Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

Luna august le va aduce Capricornilor o mulțime de schimbări de dispoziție. S-ar putea să te simți ca și cum ai fi într-un roller coaster emoțional care nu va avea un efect bun asupra persoanelor din jurul tău sau a partenerului tău. De asemenea, vei avea probleme cu gelozia și cu dorința de a controla totul. Acest lucru ar putea fi foarte problematic dacă nu te vei stăpâni. Ar trebui să găsești o activitate creativă prin care să îți poți exprima sentimentele. Te vei descurca bine la dans în această lună, așa că nu-ți fie teamă să iei niște lecții de dans.

Luna aceasta, Capricornii vor fi foarte pretențioși în relațiile lor. Vor cere o atenție constantă de la partener și nu se vor teme să o obțină într-un mod inadecvat. Dacă nu sunteți mulțumit de viața sexuală, gelozia poate agrava situația și ar putea să apară o ceartă.
În ceea ce privește munca, probabil că veți fi indiferent în luna august. Vă veți concentra asupra activităților din timpul liber. Deși vă vor oferi un echilibru interior, ar putea duce la neîncredere din partea colegilor, deoarece vor fi nevoiți să finalizeze lucrări pe care dumneavoastră nu le-ați terminat.

<< Capricorn iulie