Capricorn august Horoscop 2021

Luna aceasta, Capricornii vor fi foarte pretențioși în relațiile lor. Vor cere o atenție constantă de la partener și nu se vor teme să o obțină într-un mod inadecvat. Dacă nu sunteți mulțumit de viața sexuală, gelozia poate agrava situația și ar putea să apară o ceartă.
În ceea ce privește munca, probabil că veți fi indiferent în luna august. Vă veți concentra asupra activităților din timpul liber. Deși vă vor oferi un echilibru interior, ar putea duce la neîncredere din partea colegilor, deoarece vor fi nevoiți să finalizeze lucrări pe care dumneavoastră nu le-ați terminat.

Care erau talentele tale în copilărie? Să cânţi? Să desenezi? Sau să practici un sport? În august vei fi încurajat să te reîntorci la aceste activități. Capricornul va fi surprins de faptul că este încă bun la aceste activități și este posibil să găsească un sens complet diferit pentru ele, față de cum au făcut-o în copilărie. Poate vei fi atât de încântat încât vei începe să câştigi bani şi treptat să ajungi în punctul în care această activitate să îţi asigure un trai decent. Orice este posibil.

Capricorn septembrie >>