Leu Horoscop 2022

Horoscopul 2022 arată foarte promițător pentru nativul Leu. În prima jumătate a anului, vor culege succes în domeniul muncii, iar în a doua jumătate, vor avea o perioadă fericită în ceea ce privește dragostea și relațiile. Sfârșitul anului poate fi mai complicat și pot apărea probleme minore de sănătate. Leul este un semn de foc plin de energie și pasiune. Aceste caracteristici vor fi consolidate și în acest an. Veți avea atât de multă forță încât cei din jurul dvs vor fi atrași de aceasta.

Primele luni ale anului 2022 vor fi agitate. Datorită acțiunii lui Marte în zodia Săgetător, veți da și veți fi plin de idei noi pe care le veți putea apăra. Sarcinile dvs. la muncă vor crește iar acest lucru se va reflecta în poziția dvs. în ierarhia companiei și în salariul dvs. Colegii dvs. se vor înroși de invidie, iar superiorii nu își vor putea explica motivul. În acest moment vă veți pune viața personală în planul 2. Asigurați-vă că nu uitați evenimentele importante, cum ar fi ziua de naștere sau aniversarea cuiva. Ele ar putea fi ușor interpretate ca indiferență.

În primăvară, veți reuși în tot ceea ce faceți. Încercați să vă folosiți de asta cât mai mult posibil și începeți să vă implementați propriul proiect, de exemplu. Odată cu sosirea celei de-a doua jumătăți a anului, va apărea cineva care va juca un rol esențial în viața dvs. Dacă sunteți singur, ar putea fi un potențial partener pe care îl așteptați de mult timp. Dacă vă luați angajamentul, va fi vorba despre stabilirea unei noi și adevărate prietenii. Întâlnirea cu această persoană ar trebui să aibă loc vara, iar o cunoștință comună vă va aduce împreună.

În ceea ce privește sănătatea, horoscopul avertizează asupra bolilor virale. Veți fi cel mai predispus toamna și iarna. Leul este încă în mișcare și duce o viață activă, așa că îi este greu să petreacă ceva timp în pace, chiar dacă corpul o cere. Rețineți că, dacă treceți chiar și printr-un mic virus, acesta poate apărea ulterior în altă parte și nu veți putea reveni la modul normal mult mai mult timp. Răsfățați-vă cu multe vitamine și faceți mișcare pentru a preveni bolile.