1 Gem RA:6H5m Dec:23°16' Tejat Prior RA:6H16m Dec:22°30' Tejat Posterior RA:6H24m Dec:22°30' Mebsuta RA:6H45m Dec:25°7' v Gem RA:6H30m Dec:20°12' tau Gem RA:7H12m Dec:30°13' theta Gem RA:6H54m Dec:33°56' Castor RA:7H36m Dec:31°51' iota Gem RA:7H27m Dec:27°46' u Gem RA:7H37m Dec:26°52' Pollux RA:7H46m Dec:27°59' kappa Gem RA:7H45m Dec:24°21' Wasat RA:7H21m Dec:21°57' Mekbuda RA:7H5m Dec:20°33' Alhena RA:6H39m Dec:16°23' lambda Gem RA:7H19m Dec:16°31' Alzirr RA:6H46m Dec:12°53'

Gemeni Horoscop

Caracter comunicativ și politicos, cu mult simț al umorului și creativ

Horoscop 2022

ianuarie 2022  |  februarie 2022

Daily horoscope - Gemeni

Prietenii tăi, probabil, nu va lipsi aspectul îndepărtat și zâmbet ușoară pe fata ta. Nu aveți încredere orbește în toată lumea. Doar un moment de nepăsare este suficient pentru a-ți provoca probleme.

O pauză ar putea fi un lucru pozitiv. Vei avea mai mult timp pentru tine, de aceea vei putea să te gândești pe îndelete la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Mergi mai devreme la serviciu. S-ar putea ca șeful tău să observe.

În ultima vreme este posibil să fi fost morocănos, dar acest lucru se va schimba. În prezent, poziția astrelor se schimbă.

Horoscopul de mâine >>

Gemeni Caracteristici:

Persoanele născute sub semnul Gemeni sunt foarte interesate să înveţe lucruri noi, de aceea ele par să aibă multe cunoştinţe generale, chiar dacă multe dintre ele sunt superficiale. Iubesc să descopere, iar dacă găsesc ceva interesant, îi vor acorda atenţie. Ei văd însemnătate, chiar şi acolo unde alţii nu o fac. Nici aversiunea, nici comentariile negative din partea celorlalţi nu îi pot descuraja în dorinţa lor de investigare si explorare. Gemenii ascultă obiecţiile celorlalţi, doar pentru a-şi forma propriile opinii. Opiniile celorlalţi nu sunt în esenţă importante pentru ei, de aceea ei nu impun propriile idei la nimeni. Pot părea câteodată nişte persoane flegmatice, dar în interior uneori ei trăiesc în stres teribil.

Ei suferă adesea de singurătate, deoarece au sentimentul că totul le alunecă printre degete. Cu toate acestea, socializează foarte uşor şi natural cu persoane noi. Au o memorie extraordinară pentru experienţe şi impresii. Sunt adversari foarte periculoşi din cauza capacităţii lor dialective, a memoriei foarte bune şi lipsa sentimentelor. Cel mai important pentru ei este libertatea de mişcare şi acţiune, pe care o acordă la rândul lor altora. Renunţă în momentele fără speranţă, când este evident cine va câştiga.

Gemenii excelează la războaiele purtate cu cuvinte, dar încearcă să evite orice tip de conflicte. Nu le este rușine să păstreze pentru ei ce au mai bun precum și să aibă un comportament neonest.

Viciul Gemenilor este imaturitatea și neliniștea, deoarece nu sunt siguri pe ei și își schimbă opinia foarte des. Nu sunt capabili să îi convingă pe alții, deci doar comentează la situație. Datorită acestui lucru, ceilalți trebuie să îi asculte și să încerce să îi înțeleagă. Au parte de momente bune dar și rele în viață: au cele mai bune rezultate în timpul constelaţiilor benefice. În mod contrar, când au parte de constelații nefaste, vor simți un complex de inferioritate.

În relații, Gemenii sunt parteneri proşti, deoarece nu au sentimente puternice. Deseori, au mai multe relații în același timp, de aceea sunt atât de toleranți. Au nevoie de mult spațiu și libertate, ceea ce oferă la rândul lor şi partenerilor.

În ceea ce privește cariera, putem observa consecințele instabilității și superficialității lor. Acesta este motivul pentru care nu le place nicio profesie care cere prea mult efort și concentrare.