Leu august Horoscop 2021

În august, Leii vor avea cea mai bună perioadă a anului datorită planetei lor dominante - Soarele. Veți fi grozav la serviciu, iar colegii dvs. vă vor invidia. Acordați atenție instinctelor dvs. atunci când luați o decizie dificilă, iar norocul va veni. Veți fi și mai ambițios, ceea ce va fi remarcat de către superiorii dvs. Feriți-vă de relațiile cu colegii dvs. care probabil se vor înrăutăți puțin.
De asemenea, vă veți descurca foarte bine în afaceri, fie că este vorba de negocierea unei vânzări, a unei chirii sau a altor tranzacții financiare. Ofertele excelente vă vor veni practic de la sine și ar fi păcat să nu le folosiți.

Luna august va gravita mult în jurul plăcerii sexuale. Nu este nimic rău în a experimenta lucruri noi în pat, dar este important ca partenerul tău să fie de acord cu acestea. Vei simți o dorință profundă de a încerca practici sexuale neobișnuite și chiar tabu. Dacă partenerul nu îți împărtășește fanteziile, nu te supăra și mai ales, ferește-te de tendința de a înșela. Leul ar trebui să realizeze că există lucruri mai importante decât plăcerea sexuală. Începe mai degrabă să scrii un jurnal, unde îți vei putea da frâu liber gândurilor, într-un mod relaxat.

Leu septembrie >>