Leu iulie Horoscop 2024

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul

În iulie, Leul se va calma și va lăsa viața să curgă. Îți vei da seama că nu trebuie să controlezi totul și că este bine doar să fii condus și să te bucuri de momentul prezent. În această perioadă, vei fi și foarte empatic, datorită căruia cei dragi îți vor căuta compania și vor veni la tine pentru sfaturi. Abilitățile excelente de comunicare și capacitatea de a asculta te vor ajuta să întâlnești pe cineva care va deveni o parte importantă a vieții tale, fie că este vorba de un partener de viață sau de un bun prieten.

Această lună pentru Lei va fi caldă și armonioasă. datorită influenței pe care Venus o va da. Veți face o utilizare corectă a capacității dvs. de a stabili noi relații, astfel încât să cunoașteți oameni interesanți. Mai mult, veți avea suficientă răbdare pentru a-i asculta și pe cei care nu sunt atât de atrăgători.
Cu toate acestea, gelozia ar putea apărea din cauza influenței planetei. Veți fi alături de prietenii dvs. și, în același timp, veți da vina pe partenerul dvs. pentru că nu a petrecut suficient timp cu dvs. Încercați să realizați că nu întotdeauna partenerul dvs. se simte comod să petreacă timp cu prietenii dvs.

<< Leu iunie