Balanță iulie Horoscop 2021

În iulie, totul va fi liniștit și va merge ca uns, și vă veți simți de parcă ați fi înțeles totul foarte bine. Influența Lunii vă va multiplica emoțiile. Cu toate acestea, veți putea în întregime să controlați toate situațiile și să găsiți echilibrul absolut în fiecare caz.
Datorită influenței Lunii, Balanțele pot chiar să dorească să creeze sau să se implice în activități creative. Nu vă subestimați și folosiți-vă cum trebuie creativitatea. Fie că este vorba de decorarea casei sau de văruit, de exemplu, le puteți face singur, iar cei dragi vă vor admira peste măsură.

În luna Iulie vei fi predispusă la stări mentale proaste, poate chiar depresie, care ar putea apărea brusc fără o cauză evidentă. Nu intra în panică în astfel de momente; nu e nimic în neregulă cu tine. Această energie va trezi vindecarea emoțională în tine - pentru ca rănile vechi să se vindece în cele din urmă, trebuie să le conștientizezi mai întâi. În cele din urmă, Balanța se va simți curată și liberă. Dacă simți nevoia, cere ajutorul unui prieten apropiat. Acest gen de socializare poate fi miraculos.

Balanță august >>