Balanță octombrie Horoscop 2024

dreptate, simpatie, armonie și intelect

Luna octombrie va aduce liniște în Balanță. Vei fi mai introvertit în această lună, așa că prietenii și cunoștințele tale se vor da la o parte. Te vei cufunda în stabilirea priorităților. Spiritul artistic se va trezi și în tine, așa că această perioadă va încuraja în mod direct activități precum pictura în natură, cântatul la un instrument muzical sau dansul. Vei beneficia și de mișcare fizică în aer liber, dar ai grijă să nu răcești; ar fi bine să te îmbraci corespunzător înainte de a ieși.

Balanțele își vor găsi echilibrul interior. Octombrie va fi o lună excelentă pentru propriul progres și cel mai bun lucru de făcut este să vă faceți timp pentru dumneavoastră și să vă bucurați de puțin timp singur. Trebuie să vă analizați gândurile și, pentru asta, aveți nevoie de intimitate. O plimbare în natură v-ar face să vă simțiți bine și va avea un efect excelent asupra sănătății mintale.
În plus, ar trebui să aveți grijă de sănătatea fizică, în special a rinichilor și a vezicii urinare. Îmbrăcați-vă bine și evitați să rămâneți prea mult afară. Corpul dumneavoastră ar putea suferi din această cauză.

<< Balanță septembrie