Balanță octombrie Horoscop 2021

Balanțele își vor găsi echilibrul interior. Octombrie va fi o lună excelentă pentru propriul progres și cel mai bun lucru de făcut este să vă faceți timp pentru dumneavoastră și să vă bucurați de puțin timp singur. Trebuie să vă analizați gândurile și, pentru asta, aveți nevoie de intimitate. O plimbare în natură v-ar face să vă simțiți bine și va avea un efect excelent asupra sănătății mintale.
În plus, ar trebui să aveți grijă de sănătatea fizică, în special a rinichilor și a vezicii urinare. Îmbrăcați-vă bine și evitați să rămâneți prea mult afară. Corpul dumneavoastră ar putea suferi din această cauză.

Octombrie îți va aduce o mare dorință de a-ți schimba viața, iar universul îți va oferi oportunități care te vor aduce mai aproape de acest vis, într-un ritm accelerat. Datorită influenței lui Venus, toate simțurile Balanței vor fi ascuțite, inclusiv "cel de-al șaselea simț". Acest lucru te va ajuta să vezi adevăratele intenții ale oamenilor, nu doar pe cele pe care le arată. Vei simți frauda de la kilometri distanță și o vei evita rapid.

<< Balanță septembrie