Săgetător august Horoscop 2024

intenționat, energic și plin de dorință și efort

Luna august va scoate la iveală în Săgetători o energie sexuală și o pasiune cărora vor trebui să le dea frâu liber. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să pleci într-o vacanță în străinătate, unde să te deconectezi și să te lași condus de dorințele tale. Te poți aștepta la experiențe erotice incredibile, deoarece vei dori să explorezi noi zone ale sexualității tale, care se vor deschide în tine în această lună. Poți folosi această energie pasională și în alte domenii pentru că este și o energie creativă. Poți încerca poate să găsești o lecție de ceramică sau o lecție de desen și să-ți transpui fanteziile în realitate. 

În august, Săgetătorii nu vor mai înceta să se gândească la libertate și la călătorii. Vă veți bucura atât de excursii de o zi, cât și de sejururi în străinătate. Totuși, de data aceasta ar trebui să încercați să ieșiți din zona de confort a hotelului și a plajei, și să mergeți să explorați un loc necunoscut. Fără îndoială că nu veți regreta.
Luna aceasta va fi o bună oportunitate pentru dumneavoastră să vă gândiți la stilul de viață. Cu siguranță există multe lucruri de îmbunătăţit. Încercați să includeți mai multe legume și fructe în dieta dumneavoastră și să reduceți consumul de dulciuri.

<< Săgetător iulie