Pești noiembrie Horoscop 2021

Veți fi mai aproape de familie în noiembrie. Totuși, nu uitați de rudele din afara cercului familial intim, deoarece nu i-ați mai văzut de mult timp. Veți avea o dispoziție ideală pentru a reconstrui niște relații uitate și sigur v-ar plăcea tuturor să vă amintiți vremurile de demult. Situațiile jenante nu vă vor descuraja și nici măcar nu vă vor deranja oamenii dificili.
La mijlocul lunii noiembrie, Luna va fi în poziția Peștilor și, prin urmare, va avea un efect substanțial asupra dumneavoastră. Există un risc crescut de răniri la glezne și picioare, așa că ar trebui să rămâneți acasă și să nu practicați sporturi solicitante.

Ar trebui să ai grijă de sănătatea ta tot timpul anului, dar în noiembrie vei primi confirmarea faptului că poți face întotdeauna mai mult. Ești copleșit de muncă, dar trebuie să știi că sănătatea ar trebui să fie prioritatea ta. Îți recomandăm să faci mișcare, indiferent dacă este vorba de exerciții mai ușoare, cum ar fi plimbările în natură, dans sau antrenamente de forță. Peștii ar trebui, de asemenea, să-și reevalueze dieta, iar dacă ai obiceiul de a mânca multă mâncare de tip fast-food este timpul să renunți şi să începi să consumi mâncare mai sănătoasă, în special, alimente integrale.

<< Pești octombrie