Taur iulie Horoscop 2024

Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

Iulie va fi o luna armonioasă pentru Taur, cand te vei simți complet confortabil și te vei bucura de fiecare moment pe care ți-l va aduce această lună. Empatia se va trezi în tine și vei deveni un sprijin important pentru cei dragi. În același timp, veți fi plini de energie, așa că să nu vă fie frică să o utilizați la maxim. Fizic veți fi în formă și ar fi păcat să nu profitați de acest avantaj, de exemplu, în activități sportive cu prietenii. Dar feriți-vă de leziunile musculare la care veți fi mai predispuși, nu uitați să vă încălziți în mod corespunzător înainte de exercițiu.

Odată cu sosirea lunii iulie, Taurii vor fi cel mai mult afectați de Jupiter în poziția Peștilor, datorită căreia se vor simți încântați de ei înșiși și vor înceta să își mai facă griji cu privire la lucrurile pe care nu le au sub control. Veți fi copleșit de armonie, iar alții vor simți asta. Mai mult, veți putea să le transmiteți și lor armonia. Prin urmare, nu vă așteptați la schimbări semnificative în viața dvs. profesională.
Va fi de asemenea, un moment ideal pentru spiritualitate pe care probabil l-ați îndepărtat recent. Încercați literatura, pictura sau meditația pentru a vă ajuta să vă găsiți echilibrul.

<< Taur iunie