Taur iulie Horoscop 2021

Odată cu sosirea lunii iulie, Taurii vor fi cel mai mult afectați de Jupiter în poziția Peștilor, datorită căreia se vor simți încântați de ei înșiși și vor înceta să își mai facă griji cu privire la lucrurile pe care nu le au sub control. Veți fi copleșit de armonie, iar alții vor simți asta. Mai mult, veți putea să le transmiteți și lor armonia. Prin urmare, nu vă așteptați la schimbări semnificative în viața dvs. profesională.
Va fi de asemenea, un moment ideal pentru spiritualitate pe care probabil l-ați îndepărtat recent. Încercați literatura, pictura sau meditația pentru a vă ajuta să vă găsiți echilibrul.

Cu influența lui Marte, iulie va fi o lună care va determina gândirea și capacitatea de a se concentra în mod eficient. Taurul va fi capabil să-și atingă obiectivele și ambițiile și, de asemenea, va transfera încrederea în zona iubirii. E ca și cum tocmai ai descoperit un șarm pe care nu l-ai dezvăluit niciodată înainte. Va fi benefică, de asemenea, activitatea fizică, fiind o alegere bună acum practicarea sporturilor de anduranță. Acestea îți vor pune sângele în mișcare, făcându-te absolut de neoprit.

Taur august >>