omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Taur Horoscop

Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

Horoscop 2024

iulie 2024  |  august 2024

Daily horoscope - Taur

Nu e de mirare că ești într-o stare bună. S-ar putea chiar să vă întrebați ce se întâmplă. Stelele au un efect foarte puternic și extrem de pozitiv asupra ta. Deci, utilizați acest lucru cu cap și bucurați-vă de ziua ta.

În această perioadă ești foarte sensibil. Din această cauză vei fi vulnerabil, dar pe de altă parte vei trăi mult mai intens momentele intime cu partenerul tău. Profită din plin de ele.

Dacă întâmpini dificultăți în a-ți organiza timpul, fă-ți un plan zilnic sau săptămânal. Noile reguli îți vor face bine.

Implicarea ta este mare și simți că poți continua la nesfârșit. Dar ar trebui să stabilești niște limite, altfel s-ar putea să nu se termine bine.

Horoscopul de mâine >>

Taur Caracteristici:

Taurii sunt asociaţi cu planeta Venus, ceea ce înseamnă că sunt caracterizaţi de frumuseţea şi prospeţimea ei. Majoritatea Taurilor sunt nişte personaje materialiste care încearcă să gasească profit în orice. Cu toate acestea, ei sunt foarte sensibili şi se lasă adesea pradă sentimentelor. Persistenţa cu care se înarmează atunci când doresc să-şi atingă scopurile este foarte tipică lor. Oamenii cu acest semn de pământ au fost născuţi primăvara şi de aceea sunt mari iubitori de natură şi artă pentru că îi face să-şi satisfacă curiozitatea şi dorinţa lor de experienţe noi. Ei îşi dedică toată energia doar pentru experienţe. La prima vedere, Taurii par a fi puţin retraşi şi inabordabili, dar ei sunt capabili să se bucure de viaţă şi să o trăiască foarte intens.

Din cauza faptului că au simţul realităţii bine dezvoltat, adesea sunt neîncrezători în lucruri noi. Au principii şi dacă au un vis, ei sunt în stare să aloce întreaga energie pentru a-l face să devină realitate. Este datorită unei alte calităţi a lor, şi anume determinarea. Oamenii din zodia Taur sunt oneşti şi ambiţioşi, şi încearcă să iasă câştigători din orice competiţie. Sunt docili şi au un simţ al umorului foarte dezvoltat. Ei au un apetit pentru mâncare dezvoltat, care duce destul de des la o constituţie solidă.

Viciul Taurilor poate fi asociat cu faptul că sunt oneşti. Este destul de uşor să fie insultaţi, deoarece este aproape imposibil să le fie schimbate opiniile sau să ierte pe cineva. Dorinţa lor de linişte şi comfort poate conduce la lene. Cu toate acestea, cel mai rău viciu pe care-l au şi în acelaşi timp şi cel mai periculos este încăpăţânarea lor cauzată de scopul pe care trebuie să-l atingă şi de ambiţia pe care o au. Uneori, sunt atât de îndârjiţi în ideile şi planurile lor încât refuză toate argumentele şi obiecţile celorlalţi, indiferent cât de importante sunt, şi astfel câteodată acţionează dur şi insensibil.

În ceea ce priveşte cariera, Taurii nu au probleme, deoarece ei sunt foarte harnici şi motivaţi pentru a câştiga bani. Scopul lor în viaţă şi efortul depus pentru a fi cei mai buni le asigură un salariu mare. Astfel, ei aleg profesii în care pot avea un avantaj prin încăpăţânare, persistenţă şi abilităţi personale. Le place să lucreze într-un mediu calm şi preferă activităţile care nu dă prea multe bătăi de cap sau nu implică prea multă mişcare fizică.

În relaţii, Taurii apreciază afecţiunea şi le place să li se facă complimente. Întotdeauna poţi conta pe ei chiar dacă este riscul de a fi infideli datorită senzualiţăţii lor. De obicei se căsătoresc pe neaşteptate. Au nevoie să se bazeze pe prietenii lor apropiaţi şi să aibă un mediu familial stabil.