Leu octombrie Horoscop 2024

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul

Octombrie va fi o lună plină de dragoste și relații bune pentru Leu. Vei avea o stare de spirit bună, râsete și idei grozave. Vei atrage atenția celorlalți datorită caracterului tău. Dacă nu ai un partener, folosește-ți intuiția și sentimentele tale, care vor juca un rol important în acțiunile din această perioadă. Această lună de toamnă îți va trezi și percepția spirituală. Prin urmare, te poți documenta prin diferite modalități, cum ar fi cititul, sau puteți vizita un seminar tematic, în cazul în care puteți învăța, de asemenea, tehnici de meditație pentru a vă ajuta în multe domenii ale vieții.

În octombrie, eul romantic al Leilor se va trezi. Ar trebui să pregătiți o surpriză pentru partenerul dvs., deoarece cu siguranță nu vă va lipsi inspirația. Amândoi meritați un moment singuri după mult timp, dar aveți grijă să găsiți momentul potrivit pentru surpriză. Un moment prost ales poate duce la o ceartă.
Datorită influenței lui Mercur în Balanță, va fi un moment excelent pentru autoeducare, pe care l-ați putea folosi, de exemplu, pentru pregătirea la locul de muncă sau pentru un curs de limbi străine. Dacă nu aveți chef de companie, lectura ar putea fi o opțiune excelentă.

<< Leu septembrie