Leu octombrie Horoscop 2021

În octombrie, eul romantic al Leilor se va trezi. Ar trebui să pregătiți o surpriză pentru partenerul dvs., deoarece cu siguranță nu vă va lipsi inspirația. Amândoi meritați un moment singuri după mult timp, dar aveți grijă să găsiți momentul potrivit pentru surpriză. Un moment prost ales poate duce la o ceartă.
Datorită influenței lui Mercur în Balanță, va fi un moment excelent pentru autoeducare, pe care l-ați putea folosi, de exemplu, pentru pregătirea la locul de muncă sau pentru un curs de limbi străine. Dacă nu aveți chef de companie, lectura ar putea fi o opțiune excelentă.

Aflată sub influența lui Venus, în octombrie empatia Leului va fi accentuată și în acest fel, acesta nu va mai avea probleme în a detecta emoțiile celorlalți și a le înțelege nevoile. Vei emana dragoste, datorită căreia vei atrage o mulțime de evenimente pozitive în viața ta, acum ai putea chiar întâlni dragostea vieții tale. Relațiile de familie vor înflori de asemenea, așa că îți recomandăm să iei legătura și cu membrii mai îndepărtați ai familiei. S-ar putea să fii surprins de cât de bine vă înțelegeți.

Leu noiembrie >>