Săgetător Horoscop 2022

Anul 2022 va fi semnificativ pentru Săgetători în domeniul relațiilor. Cineva din trecut va încerca să revină în viața dumneavoastră și va trebui să vă confruntați cu decizia dacă merită încrederea dumneavoastră. Săgetătorul este înzestrat cu un mare optimism, ceea ce poate duce la naivitate. Presupuneți automat că alții sunt la fel de neîndurători ca dumneavoastră, dar trebuie să fiți atent în acest caz.

Ianuarie va fi o lună de schimbări. Din anul precedent, veți aduce cu dumneavoastră câteva probleme nerezolvate, la care va trebui să vă întoarceți și să descoperiți adevăratul miez al problemei. Abia atunci veți avea capul limpede și vă veți putea concentra pe evenimentele noi în totalitate.

Va fi o situație tensionată în zona muncii. Jupiter, sub semnul Peștilor, va acționa asupra inimii dumneavoastră. Gândurile se vor îndrepta spre carieră. Veți fi mai atent, iar unele puncte de vedere pot fi reconsiderate. În special, încetați să mai rezolvați lucruri care vă înnebuneau tot timpul; pur și simplu aveți o prezentare de ansamblu. Va fi esențial să depășiți frica de necunoscut, și mai bine doar mergeți înainte.

Primăvara 2022 va fi experimentată cu mare intensitate de către Săgetători. Va trebui să demonstrați o mare forță psihică. În relații, soarta v-a pregătit un test dificil. Cineva care a ocupat odată un loc în inima dvs. va reapărea, dar drumurile voastre s-au separat. Veți avea sentimente mixte și s-ar putea să vă simțiți confuz și nesigur.
Persoana în cauză din trecut va încerca în toate modurile posibile să vă recâștige favorurile. Aveți grijă și fiți prudent. Săgetătorii au tendința de a înfrunta cu hotărâre problemele, și chiar ar putea obține rezultate în acest caz.

În privința sănătății, fiți atent la activitățile sportive. Aveți tendința de a vă grăbi, dar neatenția ar putea avea consecințe nefericite. Evitați sporturile extreme și alegeți o alternativă mai sigură.

Horoscopul spune că veți petrece lunile de iarnă în mod activ. Poate veți merge la munte, la schi sau, dimpotrivă, veți merge în țări mai calde și veți scăpa de stereotipul vieții de zi cu zi. În orice caz, veți avea parte de o perioadă satisfăcătoare, pe care o meritați cu adevărat după ce ați depășit toate dificultățile din 2022.