Fecioară iulie Horoscop 2024

Fecioara atentă, grijulie, dar inteligentă și meticuloasă

Luna iulie va spori încrederea în sine a Fecioarei. Luna aceasta vei fi convins că faci tot posibilul în toate, dar cu această abordare te poți întâlni foarte repede. Cu toate acestea, dacă învățați să o controlați puteți obține foarte multe lucruri benefice. În această perioadă, energia ta sexuală se va trezi si vei fi cuprinsă de dorința de a-ți condimenta viața sexuală actuala alături de partener. De asemenea, vă veți bucura de subiecte tabu în mod obișnuit; astfel, puteți aștepta cu nerăbdare conversații foarte interesante.

Pentru Fecioare nu va fi simplu să cunoască oameni noi în iulie. Din cauza lui Venus, veți avea tendința să-i subestimați pe cei din jurul dvs. și să-i condamnați în mod nerezonabil și astfel veți fi cel mai probabil arogant. Cu toate acestea, dacă judecați o carte după copertă, ați putea pierde oameni care v-ar putea schimba viața în viitor.
Pe de altă parte, veți manifesta o afecțiune neclintită față de cei dragi. Dorința sexuală va crește, iar partenerul dvs. va fi fericit să profite de asta împreună cu dumneavoastră. Aveți grijă să nu depășiți limitele pentru a nu-l jigni.

Fecioară august >>