Fecioară iulie Horoscop 2021

Pentru Fecioare nu va fi simplu să cunoască oameni noi în iulie. Din cauza lui Venus, veți avea tendința să-i subestimați pe cei din jurul dvs. și să-i condamnați în mod nerezonabil și astfel veți fi cel mai probabil arogant. Cu toate acestea, dacă judecați o carte după copertă, ați putea pierde oameni care v-ar putea schimba viața în viitor.
Pe de altă parte, veți manifesta o afecțiune neclintită față de cei dragi. Dorința sexuală va crește, iar partenerul dvs. va fi fericit să profite de asta împreună cu dumneavoastră. Aveți grijă să nu depășiți limitele pentru a nu-l jigni.

Această perioadă va fi destul de pașnică, iar Fecioara va putea să acorde atenție lucrurilor practice. Călătoriile și vacanțele cu cei dragi sunt acum mai mult decât potrivite. Te vei distra de minune și vei întări legăturile. Cu toate acestea, reține că luna iulie, cu energia sa, ar putea aduce în viața ta o persoană care s-ar putea să nu fie foarte sinceră. Nu toată lumea este cu inima la fel de deschisă și întâlnirea cu un mincinos te-ar putea deprima.

Fecioară august >>