Taur octombrie Horoscop 2021

În octombrie, Taurii vor fi din nou în picioare. Influența lui Venus în Balanță va conferi în special femeilor un farmec magic care va uimi atât vechii prieteni, cât și noile cunoștințe. Și, desigur, vă veți bucura de această abundență de frumusețe în mod corespunzător. Prin urmare, nu ar trebui să ezitați să purtați haine mai colorate sau să vă evidențiați formele.
Cu toate acestea, frumusețea poate aduce și negativitate sub formă de invidie și gelozie. Dacă intuiția vă avertizează cu privire la orice pericol, urmați acest instinct și descoperiți aceste situații.

Datorită influenței lui Venus, planetă care poartă numele zeiței romane a iubirii, octombrie va fi o perioadă foarte tandră pentru tine. Relațiile se vor stabiliza și vei fi sigur de direcția în care vrei să mergi. Taurul se va comporta acum foarte amabil și politicos față de partenerul de cuplu, comportament care va crea partenerului senzația că trăiește într-o lume de basm. Dintr-o dată, vei privi înapoi la comportamentul tău din trecut și vei realiza că multe dintre izbucniri au fost practic lipsite de sens.

Taur noiembrie >>