Taur octombrie Horoscop 2024

Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

Luna octombrie va fi o mare oportunitate pentru Taur ca să vă faceți noi prieteni sau chiar relații de dragoste. În această perioadă, vei fi foarte carismatic și vei deveni favorit pentru oameni. Comunicarea va fi punctul tău forte și cu siguranță nu vei pierde empatia, datorită căreia vei construi o legătură mai profundă cu unii dintre prietenii tăi. Dar nu te lăsa dus de val pentru că va exista cineva în jurul tău pentru care succesul tău în viața personală va fi o adevărată durere în gât și care va încerca să o zădărnicească.

În octombrie, Taurii vor fi din nou în picioare. Influența lui Venus în Balanță va conferi în special femeilor un farmec magic care va uimi atât vechii prieteni, cât și noile cunoștințe. Și, desigur, vă veți bucura de această abundență de frumusețe în mod corespunzător. Prin urmare, nu ar trebui să ezitați să purtați haine mai colorate sau să vă evidențiați formele.
Cu toate acestea, frumusețea poate aduce și negativitate sub formă de invidie și gelozie. Dacă intuiția vă avertizează cu privire la orice pericol, urmați acest instinct și descoperiți aceste situații.

<< Taur septembrie