Balanță august Horoscop 2024

dreptate, simpatie, armonie și intelect

În luna august, Balanța va fi foarte sociabilă. Îți vei conștientiza empatia și, datorită acestui lucru, vei deveni mentorul preferat al prietenilor tăi. În această lună vei face totul pentru ceilalți, așa că te vei simți împlinit atunci când prietenii tăi se vor încrede în tine, iar tu îi vei putea sfătui și sprijini. Dar asta nu este totul, punctul tău forte va fi și gătitul. Îți vei uimi prietenii și familia cu excelentele tale experimente culinare și vei dobândi statutul de cea mai bună gazdă.

Balanțele vor fi indecise și ezitante în august. Vor fi influențate de Venus, mai ales în privința partenerului lor și a relațiilor în general. Sentimentele pentru partenerul dumneavoastră sunt puternice; totuși, ar trebui să vă stăpâniți puțin, astfel încât să nu-l obosiți cu dovezi constante de dragoste.
La sfârșitul lunii august, veți observa multe progrese în abilitățile dumneavoastră de comunicare. Veți avea un succes incredibil la locul de muncă, în principal datorită abilităților conversaționale. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atent să nu fiți prea dornic și să vă ruinați șansele.

<< Balanță iulie