Taur august Horoscop 2021

În august, Taurii vor renunța la timiditatea lor naturală și se vor deschide către noi relații care ar putea fi valoroase pentru viitorul lor, indiferent dacă este un partener, un prieten sau un coleg. Nu vă fie teamă să arătați cine sunteți cu adevărat; cei din jurul dvs. vă vor aprecia mult. De asemenea, confruntați-vă cu opiniile altora.
Veți fi, de asemenea, foarte în formă în ceea ce privește starea fizică, așa că nu ezitați să vă implicați în activități manuale sau sporturi pe care nu ați îndrăzni să le faceți de obicei. Vă veți impresiona și asta vă va oferi un plus de încredere.

Pe tot parcursul lunii august, energia ta va atrage o mulțime de oameni, cu toate acestea, ai grija la prietenii falși. O persoană ar putea intra în viața ta și să pară că are intenții bune, dar în realitate, ar putea planifica să te înjunghie pe la spate. Fii cu ochii în patru și urechile ciulite, folosește-ți capacitatea mentală enormă și vei fi capabil să identifici rapid acest șobolan! Taurul tinde, de asemenea, să cadă în capcana obiceiurilor nesănătoase, deci ai grijă la alegerile alimentare proaste sau la consumul excesiv de alcool și alte substanțe nocive.

Taur septembrie >>