Balanță noiembrie Horoscop 2021

Balanțele vor fi afectate cel mai mult de Mercur, astfel încât se vor simți complet calme și liniștite. Veți putea rezolva cu ușurință toate conflictele, și toți cei implicați vor fi extrem de recunoscători. Mulțumită acestui lucru, autoritatea dvs. va fi mai puternică și vă vor considera mentorul care le poate oferi mereu un sfat.
În plus, veți simți nevoia de recunoaștere. Șeful vă prețuiește calitățile; pur și simplu, are nevoie de timp. Ideile sale vă vor surprinde cu siguranță și, în cele din urmă, veți vedea că a meritat să aveți răbdare.

În această perioadă, vei fi o sursă de inspirație nesfârșită pentru cei apropiați. În ultimele luni, ai acumulat o mulțime de informații și vei avea tendința de a le transmite mai departe. Cu toate acestea, Balanța ar trebui să aibă grijă să nu-i plictisească pe ceilalți cu aceste cunoștințe. Nu toată lumea este interesată de ele și mulți oameni dezaprobă tot ceea ce este dincolo de realitatea palpabilă. Fii înțelegătoare și nu te băga cu forța în viața nimănui pentru că ți-ai putea pierde chiar și prietenii vechi. Luna noiembrie va gravita în jurul alegerilor privind modul de abordare a informațiilor.

<< Balanță octombrie