Rac octombrie Horoscop 2024

Caracter emoțional, dar receptiv, calm și rezervat

În octombrie, Racul va ieși din bulă și se va evidenția printre alți oameni datorită glumelor lor unice. Veți avea reacții foarte prompte și argumente bune, care vă vor uimi nu numai colegii, dar practic toată lumea va apela la ajutorul tău. În această perioadă, veți deveni intelectuali ale căror discursuri vor avea întotdeauna sens. Prin urmare, stabilirea de noi contacte nu va fi o problemă pentru tine și veți fi adepții potriviți pentru călătoriile de afaceri în străinătate. Cu toate acestea, nu faceți mișcare fizică în aceasta perioadă, deoarece veți fi predispuși la probleme musculare.

Racii vor fi foarte comunicativi în octombrie, ceea ce va fi cauzat în principal de Saturn. Deși, de obicei, evitați să cunoașteți oameni noi, în acest timp, vă veți bucura de compania oamenilor și vă veți putea înțelege cu ușurință cu oricine. Puteți utiliza această abilitate și în negocierile comerciale sau atunci când aveți de-a face cu autorități.
În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să suferiți de crampe ale gambei, pe care ar trebui să încercați să le preveniți consumând magneziu și toate celelalte vitamine cruciale. La începutul lunii octombrie, articulațiile vor fi destul de sensibile și ar putea fi ușor rănite.

<< Rac septembrie