Scorpion noiembrie Horoscop 2024

Luptător atent, prevăzător și empatic cu ceilalți

Luna noiembrie va scoate la iveală latura intelectuală a Scorpionilor, iar aceștia vor tânji după cunoaștere. Nu te aștepta la nimic din partea ta în ceea ce privește activitățile fizice în această lună; însă, ai putea avea ceva succes în domeniul retoricii. De asemenea, memoria ta va fi foarte bună, așa că o poți studia ceva destul de provocator, deoarece acum este o perioadă în care ai capacitatea de a asimila foarte multe informații. Vei avea tendințe de a mânca prea mult în această lună, dar ar trebui să te abții puțin, altfel ai putea avea probleme cu sistemul digestiv.

Nu vă va lipsi simțul umorului în noiembrie și îi veți distra pe ceilalți cu o mulțime de povești și experiențe amuzante. Mercur va fi motivul pentru care abilitățile dumneavoastră de vorbire vor fi excelente și veți comunica bine. Pe de altă parte, în unele situații, ați putea fi prea sincer și cinic.
În orice caz, această perioadă va fi perfectă pentru a studia și a dobândi cunoștințe. Veți fi foarte concentrat, iar mintea dumneavoastră va fi neobosită. Probabil că veți analiza multe subiecte neobișnuite, cum ar fi sexul sau ezoterismul și universul.

<< Scorpion octombrie