Scorpion noiembrie Horoscop 2021

Nu vă va lipsi simțul umorului în noiembrie și îi veți distra pe ceilalți cu o mulțime de povești și experiențe amuzante. Mercur va fi motivul pentru care abilitățile dumneavoastră de vorbire vor fi excelente și veți comunica bine. Pe de altă parte, în unele situații, ați putea fi prea sincer și cinic.
În orice caz, această perioadă va fi perfectă pentru a studia și a dobândi cunoștințe. Veți fi foarte concentrat, iar mintea dumneavoastră va fi neobosită. Probabil că veți analiza multe subiecte neobișnuite, cum ar fi sexul sau ezoterismul și universul.

În această perioadă, Scorpionul va avea atât de multe îndatoriri încât va fi foarte greu să facă față presiunii. Dependența de muncă nu este o soluție, de aceea ar trebui să încetinești puțin ritmul. Evenimentele își vor continua ciclul și fără tine pentru o vreme dar sănătatea ta este cea mai importantă. Îți recomandăm să începi cu o serie de exerciții mai ușoare, cum ar fi yoga sau pilates. Acestea te vor ajuta să-ți rezolvi problemele, iar luna noiembrie va fi mult mai relaxată.

<< Scorpion octombrie