Horoscop relația

Horoscop relația

Relația reprezintă asocierea a doi oameni care se înțeleg. Le place să-și împărtășească experiențele, ideile, visele și își fac planuri de viitor împreună. De aceea apar relațiile. Binecunoscutul proverb spune că "Mai multe mâini fac lumina să funcționeze." și acest lucru este adevărat. Dacă un om ar fi singur, cu cine și-ar împărtăși bucuria, necazurile și problemele? În termeni simpli, este un cadou să ai pe cineva care să te susțină de fiecare dată când ai nevoie și ar trebui să-l prețuim.

Horoscop relația

Horoscopul relației conectează 12 semne de Zodiac care sunt împărțite în funcție de patru elemente: Foc, Apă, Pământ și Aer. Toate semnele sunt compatibile într-o oarecare măsură. Unele dintre ele mai mult, altele mai puțin, restul creează un cuplu ideal.

Semnele zodiacale de Foc sunt reprezentate de Berbec, Leu și Săgetător. Semnele zodiacului legate de apă sunt Pești, Rac și Scorpion. Semnele de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn, în timp ce Gemenii, Balanța și Vărsătorul își țin mereu capul în nori.

Se spune că forțele opuse se atrag, dar nu este întotdeauna adevărat. Putem lua ca exemplu asocierea focului cu apa. Apa stinge focul pentru ca Peștii să-l domine pe pasionatul Leu, dar este împotriva granulației sale, așa că această relație nu are un viitor promițător. Dimpotrivă, fanii aerului și al focului, Gemenii reprezintă partenerul ideal pentru Taur pentru că îl înțelege.

Prin horoscopul relației, aceleași semne ale Zodiacului se atrag și se înțeleg cel mai mult. Dar puteți găsi excepții peste tot. De exemplu, asocierea dintre două semne zodiacale de Foc - Leu și alt Leu - vor scoate din această relație doar scântei. Aceste scântei pot provoca unele probleme. Cu toate acestea, asocierea dintre Rac și alt Rac este foarte calmă și prietenoasă, se înțeleg, de aceea nimic nu îi poate surprinde negativ.

Semnele de Foc ale Zodiacului se înțeleg cel mai mult cu semnele de aer sau, de asemenea, reciproc. Dar aici există riscul a două extreme - se pot iubi reciproc sau pot urî. Semnele de apă sunt capabile să înțeleagă semnele de Pământ ale Zodiacului. Relația lor este plină de pasiune, dar și plină de armonie. Semnele de aer ale Zodiacului se vor înțelege cel mai mult unul pe celălalt. Au atât de multe de spus unul altuia, ar vrea să-și petreacă toată viața în propria fantezie, s-au născut optimiști.

Indiferent de zodia ta, chiar dacă zodia ta de Zodiac nu este compatibilă cu a lui, nu-ți pierde speranța! Fiecare stâncă poate fi ruptă, fiecare coastă poate fi cucerită. Depinde doar de puterea și răbdarea ta. Dacă îți dorești cu adevărat, calea îți este deschisă. În relație, înțelegerea este importantă de aceea ar trebui să îți asculți partenerul, să înveți ceva și ar putea cel puțin să te inspire în viitor.

 

Horoscop relația