Noiembrie Horoscop 2018

Noiembrie aduce oamenilor transformarea naturii și scurtarea zilelor și mai puțină energie. Nu e de mirare, până și poziția planetelor arată același lucru. Toanele depind de culoarea naturii, care începe să fie doar gri. Este perfect normal. Aceste instincte sunt în sinea noastră, fie că ne place sau nu.

Din cauza influenței lui Venus în Balanță, viața ta personală va fi cea mai importantă pentru tine acum. Relațiile loiale și solide sunt cheia succesului tău în această lună. Un alt avantaj pe care această poziție ți le aduce sunt manierele tale plăcute și fermecătoare în public.A doua jumătate a lunii noiembrie va fi influențată de Marte, care va intersecta Peștii. Vom părea neutri și ne vom ascunde sentimentele. Acest lucru ne-ar putea ajuta în carieră, deși în viața personală, ar putea face rău.

Horoscopul pe Noiembrie 2018 sfătuiește oamenii să compenseze oboseala cu evenimente fericite. În acest mod vei putea să îți recuperezi energia pierdută. Ai atât de multe lucruri care te așteptă, chiar dacă nu ți se pare. Nu uita să te relaxezi. Corpul tău va fi ocupat în această lună.

Decembrie Horoscop 2018 >>

 

contactFacebook