Vărsător noiembrie Horoscop 2024

Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

În noiembrie, Vărsătorii nu își vor opri nici o clipă procesul de gândire. Vei începe să te gândești la viața ta, dar vei intra într-o bulă de gândire excesivă și îți va fi greu să ieși de acolo. Nu te lăsa doborât din cauza acestor stări. Încearcă să îți distragi atenția și să fii atent la altceva, poți încerca să înveți o limbă nouă, dar încearcă să îți concentrezi creierul pe altceva. De asemenea, comunicarea cu prietenii tăi te-ar putea ajuta, dar nu te concentra prea mult asupra problemelor tale, ci mai degrabă asupra faptului că ai în jurul tău oameni extraordinari.

În noiembrie, influența lui Saturn se va manifesta puternic. Deși nu e ceva obișnuit pentru dumneavoastră, veți încerca să vă distanțați cât mai mult de oamenii din jur. Nu vă vor interesa problemele altora, deoarece vă veți concentra în principal pe propriile gânduri. Melancolia de la sfârșit de an va aduce gânduri în ceea ce privește atingerea obiectivelor.
Veți încerca să compensați starea proastă de spirit și subestimarea de sine prin colectarea de bunuri. Fie că e vorba de bunuri puțin valoroase sau de proprietăți imobiliare, nu veți putea să vă opriți din cumpărat și veți cumpăra practic tot ce vă iese în cale.

<< Vărsător octombrie