Vărsător noiembrie Horoscop 2021

În noiembrie, influența lui Saturn se va manifesta puternic. Deși nu e ceva obișnuit pentru dumneavoastră, veți încerca să vă distanțați cât mai mult de oamenii din jur. Nu vă vor interesa problemele altora, deoarece vă veți concentra în principal pe propriile gânduri. Melancolia de la sfârșit de an va aduce gânduri în ceea ce privește atingerea obiectivelor.
Veți încerca să compensați starea proastă de spirit și subestimarea de sine prin colectarea de bunuri. Fie că e vorba de bunuri puțin valoroase sau de proprietăți imobiliare, nu veți putea să vă opriți din cumpărat și veți cumpăra practic tot ce vă iese în cale.

Atenție la comportamentul excesiv de impulsiv pe care îl aduce luna noiembrie! Vărsătorul va simți o dorință puternică de a cheltui excesiv - dacă nu poți controla acest impuls, ai putea avea probleme mari. Înainte de a cumpăra orice lucru, oprește-te și întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de el. Dacă nu vei avea nici cea mai mică idee despre bugetul tău acesta ar putea ieși de sub control. Îți recomandăm să cumperi numai bunurile de care ai cea mai mare nevoie, cum ar fi alimentele.

<< Vărsător octombrie