Capricorn noiembrie Horoscop 2024

Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

În noiembrie, Capricornii vor fi plini de fericire. Mintea ta va fi foarte creativă, așa că vei simți nevoia de a experimenta în multe aspecte ale vieții tale. Poți folosi această energie creativă și să îți pictezi pereții sau să faci reconstrucțiile din casă pe care plănuiești să le faci de ceva vreme. Această lună îți va aduce multă energie pe care o poți folosi pentru a face sport, singurul lucru de care vei avea nevoie este motivația, dar vei avea suficientă luna aceasta. Pozițiile planetelor te îndeamnă să nu mai gândești prea mult și să faci ceea ce simți să faci pe moment. 

Deși cea mai mare parte a populației va avea o dispoziție proastă în noiembrie, la Capricorni se va întâmpla exact opusul. Deși anul acesta a fost o reală provocare, veți începe să vă gândiți la lucrurile mărunte care vă fac fericit. Viața dumneavoastră ar trebui să fie în echilibru absolut, ceea ce, pe de altă parte, înseamnă un anumit stereotip.
Venus probabil vă va aduce dorința de a vă răsfăța și veți avea tendința de a cheltui mai mulți bani decât de obicei. Din când în când, nu este deloc un lucru rău. Dar dacă asta înseamnă cheltuirea economiilor, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte să cumpărați.

<< Capricorn octombrie