Capricorn octombrie Horoscop 2024

Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

Odată cu venirea lunii octombrie, Capricornii vor începe să se detașeze de lumea exterioară. Te vei simți împlinit atunci când vei fi afară, în natură, de preferință undeva pe malul apei, unde este mult aer curat. Îți vei ordona gândurile și vei căuta pacea interioară și armonia. Cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a obține acest lucru sunt meditația sau yoga. În această perioadă, te vei simți foarte conectat cu animalele. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu animalul tău de companie sau să ai grijă de animalul de companie al unuia dintre prietenii tăi. Vei vedea că acele momente te vor încărca cu multă energie și te vei distra din plin.

În octombrie, Capricornii vor prefera singurătatea și gândurile profunde. Veți reflecta deseori asupra semnificației vieții și veți analiza relațiile cu ceilalți. Acest lucru ar putea duce la dorința de a cunoaște oameni noi. Veți spera să găsiți partenerul potrivit sau un prieten printre aceștia. Nu vă faceți iluzii prea mărețe și nu vă încredeți orbește în toți cei pe care-i întâlniți.
Încercați să găsiți mai mult timp pentru părinți și frați în această lună. Nu le-ați acordat atenția meritată în ultima vreme, așa că se vor bucura de vizită.

<< Capricorn septembrie