Capricorn septembrie Horoscop 2024

Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

Pe parcursul lunii septembrie, se va acumula o mulțime de muncă și de îndatoriri. La începutul lunii, neatenția va pune stăpânire pe tine. Gestionarea timpului va fi destul de dificilă și nu vei reuși să faci majoritatea lucrurilor pe care le planifici. Este timpul să începi să te gândești la eficiența și prioritățile tale, pentru că vei începe să pierzi din vedere ceea ce îți dorești cu adevărat. Vorbește cu cineva apropiat și în care ai încredere și încercați să vă dați seama împreună. În această perioadă, vei fi predispus la probleme în ceea ce privește sistemul digestiv. Cel mai bun mod de a le evita este să renunți la alimentele picante și să urmezi o dietă echilibrată.

Sosirea lunii septembrie va provoca multe griji pentru Capricorni. Veți avea tendința să vă asumați responsabilitatea pentru obligațiile altor persoane, așadar probabil nu veți ști ce să faceți mai întâi și vă veți amâna sarcinile la infinit. Încercați să vă opriți pentru o clipă și stabiliți prioritățile, deoarece aceste responsabilități amânate ar putea să nu vă dea pace în zilele următoare.
De asemenea, este posibil ca Saturn să vă facă să vă întoarceți la trecut în gândurile dumneavoastră. Veți simți un sentiment de melancolie pentru prietenii uitate sau foști parteneri. Încercați să nu vă lăsați acaparați de aceste gânduri și, în schimb, priviți înainte.

<< Capricorn august