Capricorn septembrie Horoscop 2021

Sosirea lunii septembrie va provoca multe griji pentru Capricorni. Veți avea tendința să vă asumați responsabilitatea pentru obligațiile altor persoane, așadar probabil nu veți ști ce să faceți mai întâi și vă veți amâna sarcinile la infinit. Încercați să vă opriți pentru o clipă și stabiliți prioritățile, deoarece aceste responsabilități amânate ar putea să nu vă dea pace în zilele următoare.
De asemenea, este posibil ca Saturn să vă facă să vă întoarceți la trecut în gândurile dumneavoastră. Veți simți un sentiment de melancolie pentru prietenii uitate sau foști parteneri. Încercați să nu vă lăsați acaparați de aceste gânduri și, în schimb, priviți înainte.

Septembrie îți va arăta care relații merită păstrate și care nu. Dacă Capricornul se află într-o relație de lungă durată și a existat o problemă nerezolvată care a rămas în aer, poate că acum este momentul să revină asupra ei și să clarifice lucrurile. Familia îi va fi afectată și de această energie. Cine te susține și cine nu? Asta va ieşi la lumină acum. Este foarte posibil ca rezultatul să fie complet diferit de ceea ce îți imaginezi tu. Fii pregătit pentru orice.

Capricorn octombrie >>