Horoscop 2022

Anul 2022, va fi în spiritul autocunoașterii. Poziția planetelor ne va încuraja direct să lucrăm pe sine și să ne îmbunătățim diferite zone ale vieții.

Intrarea în noul an va fi pașnică, așa că încercați să vă concentrați cât mai mult posibil în această perioadă; s-ar putea să fiți surprins de ceea ce este ascuns în dvs. Dar fiți atent să nu uitați de nevoile altora și să acționați egoist. Acest avertisment este de două ori adevărat pentru semnele de foc care sunt predispuse la acest comportament.

Jupiter în Pești, care ne va afecta în prima jumătate a anului, va fi cel mai afectat de semnele de apă, ai căror reprezentanți sunt în mod natural timizi și oarecum introvertiți. Datorită acțiunii sale, aceste trăsături de caracter se înmulțesc și există riscul închiderii complete de lume. Persoanele din zodia Gemeni, Balanță și Vărsător vor avea ocazia să se concentreze mai mult și să compare prioritățile. Berbecul, Săgetătorul și Leii vor beneficia de această perioadă, deoarece se vor liniști și nu vor acționa atât de impulsiv.

În ceea ce privește cariera, 2022 va avea mare succes. Puterea lui Uranus ne va influența în continuare în semnul Taurului, care ne stimulează creativitatea. Acesta va beneficia cel mai mult semnele de pământ, oferindu-le imaginație și mai mult curaj pentru a-și realiza propriile idei.

Când vine vorba de relații, nevoile familiale vor fi o prioritate. Aflăm că nu suntem singuri pentru nimic și merităm și ajutorul cuiva apropiat, care întărește legăturile de familie. Astfel, obținem o stabilitate emoțională mai bună și un sentiment de apartenență.

Iarna, toate problemele care s-au acumulat în ultimele luni vor fi închise. Schimbările care au avut loc în interiorul nostru vor fi, de asemenea, finalizate și vom fi recunoscători pentru tot ceea ce ne-a adus anul 2022. Ar trebui să fim atenți la susceptibilitatea la diferite boli sezoniere. La sfârșitul anului, în special în preajma sărbătorilor de Crăciun, corpul nostru va fi slăbit și ușor învins de orice bacterie. Așadar, urmăriți aportul de vitamine și exercițiile sănătoase, astfel încât să puteți supraviețui acestei perioade fără incidente neplăcute.