Fecioară octombrie Horoscop 2021

Este în natura Fecioarelor să nu se îngrijoreze prea mult de opiniile altora și să aibă grijă de ei înșiși. Nici în octombrie nu va fi ceva diferit. Din păcate, prietenii dumneavoastră pot lua acest lucru ca un semn de dezinteres și pot evita să vă contacteze. Încercați să ascultați ce au pe suflet. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult au nevoie de ajutorul dumneavoastră.
Luna aceasta este, de asemenea, o perioadă ideală pentru contactul cu natura, grădinăritul sau culegerea ciupercilor și a plantelor. Timpul de unul singur petrecut în natură vă poate ajuta să vă găsiți echilibrul interior.

Octombrie va aduce dorința de a se izola de cei din jur. Fecioara se va simți cel mai bine singură în această perioadă, deoarece are posibilitatea de a dedica pe deplin reflecției. Dacă simți nevoia să-ți pui gândurile în ordine, începe să scrii un jurnal. Veți simți că interacțiunea cu ceilalți este lipsită de sens. Cu toate acestea, reține că o discuție sinceră cu prietenii sau familia este de neprețuit. Înțelegerea venită de la oamenii potriviți ar putea să te scoată chiar și din cea mai profundă criză.

Fecioară noiembrie >>