Săgetător septembrie Horoscop 2021

Acum abilitățile de lider vor ieși în evidență. Dacă preluați un nou proiect la muncă, veți găsi cu ușurință o cale pentru a-i face pe toți să coopereze și să dea tot ce e mai bun. La fel se va întâmpla și în ceea ce privește creșterea copiilor. Atât la locul de muncă, cât și acasă, în calitate de lider, puteți menține atât admirația, cât și prietenia.
Săgetătorii vor fi afectați în principal de Soare. Pe lângă conducerea unei echipe la locul de muncă, vă poate ajuta să vă definiți în mod clar obiectivele de viață, așa că nu ezitați să vă gândiți la ele.

În septembrie, ai grijă de tine, pentru că în această perioadă s-ar putea ca din punct de vedere a sănătății să nu te simți prea bine. Te-ai putea infecta cu un virus sau, în cel mai rău caz, cu o bacterie, de care nu vei scăpa ușor. Săgetătorul ar trebui să-și încetinească ritmul de viață și să fie sub cât mai puțină presiune posibil. De asemenea, ar trebui să te preocupe întărirea sistemului imunitar - acordă atenție consumului suficient de vitamina C, unui orar regulat de somn și consum adecvat de lichide. Exercițiile fizice fac minuni, așa că, nu vei da greș dacă, de exemplu, te apuci de yoga.

Săgetător octombrie >>