Balanță septembrie Horoscop 2021

Balanțele se vor simți pur și simplu grozav în septembrie. Veți avea o stare de sănătate grozavă, iar bolile și răcelile nu vă vor deranja. Veți fi într-o formă excelentă, așadar nu ar trebui să vă culcați pe lauri și să profitați pentru a vă apuca de o activitate sportivă.
Marte vă va sprijini și vă va oferi multă energie atât fizică, cât și mentală. De asemenea, veți simți influența sa și în ceea ce privește sexualitatea. Bărbații, în special, vor fi puternic atrași de sexul opus. Totuși, feriți-vă de tendința dumneavoastră de a fi agresiv în caz de respingere.

Odată cu sosirea lunii septembrie vei simți ca nu-ți pasă deloc de lumea materială. Vei acorda o mare importanță ființei tale interioare și spirituale. Balanta ar putea să realizeze că realitatea nu este despre ființa materială ci este doar metafizică. Vei fi încântată să afli acest lucru. În primul rând, îți recomandăm să obții informații din mai multe surse pentru a nu-ți face doar o părere subiectivă. De exemplu, îți recomandăm cărți ale autoarei Louise L. Hay. Astfel Septembrie va aduce pentru tine o perioadă intensă de dezvoltare spirituală.

Balanță octombrie >>