Balanță septembrie Horoscop 2024

dreptate, simpatie, armonie și intelect

Septembrie va fi o lună plină de energie pentru Balanță. Vei simți nevoia de a schimba atmosfera de acasă;prin urmare, vei începe cu mult entuziasm renovarea apartamentului, sau cel puțin vei face curățenia pe care o plănuiești de mult timp. Când vine vorba de relații, te vei afla într-o situație în care vei fi gelos.Vei începe să te simți amenințat și vei fi nevoit să te lupți. Totuși, această reacție ar putea fi și dăunătoare, așa că du-te în natură, gândește-te la situație, ca să te întorci cu mintea limpede și să nu mai acționezi atât de impulsiv. Astfel, situația nu va fi atât de gravă pe cât pare.

Balanțele se vor simți pur și simplu grozav în septembrie. Veți avea o stare de sănătate grozavă, iar bolile și răcelile nu vă vor deranja. Veți fi într-o formă excelentă, așadar nu ar trebui să vă culcați pe lauri și să profitați pentru a vă apuca de o activitate sportivă.
Marte vă va sprijini și vă va oferi multă energie atât fizică, cât și mentală. De asemenea, veți simți influența sa și în ceea ce privește sexualitatea. Bărbații, în special, vor fi puternic atrași de sexul opus. Totuși, feriți-vă de tendința dumneavoastră de a fi agresiv în caz de respingere.

<< Balanță august