Scorpion decembrie Horoscop 2021

Veți fi neliniștit în ultima lună a anului. Marte va avea un efect semnificativ asupra dumneavoastră. Pe de o parte, nu vă va lipsi motivația și, pe de altă parte, din cauza nevoii excesive de a avea dreptate cu orice preț, puteți fi intolerant și egoist.
Când vine vorba de partener, ar trebui să fiți atent la comportamentul dumneavoastră. Deși Scorpionii singuri pot părea încrezători, iar sexul opus nu îi va lăsa singuri nici măcar o clipă, cei care au o relație pot fi geloși și pot cere un devotament exagerat de la partenerul lor în luna decembrie.

Decembrie vine în spiritul comportamentului umanitar. Vei avea tendinţa de a întinde o mână de ajutor oricui are nevoie de ea. Ce zici de implicarea într-o activitate de caritate? Să ai grijă de cei greu încercați de soartă? Sau să adopți la distanță un copil dintr-o țară în curs de dezvoltare? Este o dovadă de generozitate care va fi răsplătită în mod corespunzător. Cu toate acestea, prietenii și familia au și ei nevoie de sprijinul tău. Scorpionul ar trebui să-și regleze frecvența pe aceeași lungime de undă cu ei și să le ofere sprijinul și înțelegerea. Când o va face, va avea parte de unul dintre cele mai frumoase Crăciunuri trăite vreodată.

<< Scorpion noiembrie