Leu decembrie Horoscop 2021

În decembrie, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe Lei iar aceștia își vor baza acțiunile pe nevoile familiei lor.Veți fi foarte conservator în timpul sărbătorilor și veți încerca să păstrați toate tradițiile. Acest lucru vă va ajuta să păstrați calmul și va avea un efect benefic, în special asupra copiilor și a partenerului dvs., care vor fi extrem de recunoscători pentru asta.
În prima jumătate a lunii, evitați oboseala fizică și șederile prelungite afară, deoarece veți fi predispus la boli pulmonare și gripe. Chiar și gripa obișnuită v-ar putea pune la pământ și vă va strica Crăciunul.

Crăciunul bate deja la ușă, dar se pare că gândurile tale sunt în altă parte. O grămadă de întrebări etice trec prin mintea Leului și atunci când întâlnesc o nedreptate, nu vor ezita să intervină. Decembrie le dă această mentalitate pacifistă pe care nu au mai simțit-o până acum. Amintește-ți că trebuie, în primul rând, să te comporți frumos. Ai grijă de corpul tău cu exerciții fizice regulate și o dietă sănătoasă și hrănește-ți sufletul cu meditație. Ai avut un an plin de succes, prin urmare nu există nici un motiv de îngrijorare.

<< Leu noiembrie