Leu decembrie Horoscop 2023

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul

În decembrie, Leul se va bucura din plin de spiritul Crăciunului. Îți poți folosi toată munca în spate, pentru că nu mai ai odihnă și te poți concentra pe cumpărăturile de Crăciun și pe pregătirile pentru sărbători. După o lungă perioadă de timp, vă veți revedea familia, așa că acordați atenție lor și ascultați-i, vor fi recunoscători pentru asta. În această perioadă, imaginația ta nu te va lăsa să dormi și va trebui să-ți implementezi cumva ideile. Te vei înțelege cu copiii, așa că oferă-le atenția de care au nevoie.

În decembrie, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe Lei iar aceștia își vor baza acțiunile pe nevoile familiei lor.Veți fi foarte conservator în timpul sărbătorilor și veți încerca să păstrați toate tradițiile. Acest lucru vă va ajuta să păstrați calmul și va avea un efect benefic, în special asupra copiilor și a partenerului dvs., care vor fi extrem de recunoscători pentru asta.
În prima jumătate a lunii, evitați oboseala fizică și șederile prelungite afară, deoarece veți fi predispus la boli pulmonare și gripe. Chiar și gripa obișnuită v-ar putea pune la pământ și vă va strica Crăciunul.

Leu ianuarie >>