Balanță decembrie Horoscop 2023

dreptate, simpatie, armonie și intelect

În decembrie, Balanța va fi cordială și ospitalieră. Te va bucura faptul că poți face pe cineva fericit, așa că te vei ocupa cu plăcere de cumpărăturile cadourilor de Crăciun și de pregătirile pentru sărbători. De asemenea, vei prinde gustul romantismului, pe care partenerul tău îl așteaptă de mult timp, așa că invită-l la spa sau la cină și rezervați-vă puțin timp doar pentru voi. S-ar putea ca în această perioadă să te aștepte câteva surprize, așa că fii cu ochii în patru și fii deschis. Starea de sănătate va fi bună, astfel încât să te poți bucura din plin de sărbătorile de Crăciun.

De la începutul lunii, veți fi absorbiți de atmosfera de Crăciun. Nu vă veți gândi la nimic altceva decât la sărbătorile ce se apropie, pe care le veți petrece în cercul familial. S-ar putea să vă faceți unele griji în legătură cu certuri care pot apărea. Chiar dacă vor avea loc, veți încerca să rămâneți pozitiv și să le rezolvați cu o abordare diplomatică.
Pe la sfârșitul lunii decembrie, s-ar putea să vă simțiți copleșit de melancolie și de gândul că a mai trecut încă un an. Nu vă mai faceți griji. Influența Lunii va fi puternică și veți păși în Anul Nou cu piciorul drept, așa că lăsați în urmă îndoielile și bucurați-vă de Anul Nou cât mai mult posibil.

Balanță ianuarie >>