Capricorn decembrie Horoscop 2023

Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

Capricornii vor fi cuprinși de spiritul Crăciunului la începutul acestei luni. Vei dori să te întâlnești cu întreaga familie și cu prietenii tăi. Te vei simți fericit și împlinit atunci când vei fi înconjurat de oameni și vei dori să dăruiești mult celorlalți. De asemenea, îți vei simți puternic instinctul parental, așa că, dacă ai copii, vei petrece cât mai mult timp cu ei, atât cât îți va fi posibil. Du-i la cinema sau la munte și întoarce-te cu ei în copilărie. În plus, este un moment ideal pentru a te depăși pe tine însuți și a încerca ceva nou ce în mod normal ți-ar fi prea frică să faci. 

Deși Capricornilor nu le plac evenimentele sociale mari, va fi puțin diferit în decembrie. Sărbătorile, reuniunile de familie și petrecerile corporative vă vor face să părăsiți zona de confort și, la început, veți fi foarte neliniștit, dar când veți ajunge, veți fi sub influența lui Mercur, așa că probabil vă veți afla în centrul atenției și chiar vă veți simți bine. În cele din urmă, veți fi bucuroși că nu ați găsit o scuză pentru a nu merge.
În general, veți fi foarte mândri de dumneavoastră în această lună, deoarece veți face față tuturor obligațiilor într-un mod strălucitor și veți fi un sprijin real pentru cei dragi.

Capricorn ianuarie >>