Vărsător decembrie Horoscop 2023

Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

Vărsătorii se vor bucura de liniște și bucurie în decembrie. Reuniunile mai mari de familie vor fi mai mult sau mai puțin o obligație pentru tine, dar te vei bucura cu adevărat de timpul petrecut cu cei apropiați și te vei gândi la unele momente din trecut. De asemenea, nu participa la prea multe întâlniri cu prietenii tăi, deoarece vei avea tendința de a te implica în conflicte, așa că mai degrabă încearcă să le eviți. Modul ideal de a-ți petrece timpul este să mergi la un centru de relaxare sau la un masaj, pentru că este un moment potrivit pentru a te răsplăti după un an încărcat. 

Decembrie va fi dificil. Vărsătorii sunt de obicei neîmblânziți și impulsivi, așadar tradițiile și reuniunile familiale "obligatorii" îi deranjează și, prin urmare, își arată atitudinea. Un astfel de comportament poate duce la bârfe și poate agrava relațiile dintre rude. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți dacă nu ar fi mai bine să găsiți o scuză și să nu participați la astfel de întâlniri sau să plecați discret cât mai repede posibil.
La începutul lunii decembrie, este posibil să suferiți de răniri și inflamații la nivelul membrelor inferioare din cauza influenței Lunii. Asigurați-vă că stați la căldură și cumpărați încălțăminte de calitate.

Vărsător ianuarie >>