Taur decembrie Horoscop 2021

Taurii se vor simți complet lipsiți de griji în ultima lună a anului. Nu vor ezita să-și exprime sentimentele și asta îi va ajuta să-și găsească echilibrul interior. Vor restabili cu fericire toate relațiile uitate și își vor întâlni rudele. Veți fi sceptic cu privire la noii veniți în cercul familial și nu veți mai avea chef să vorbiți deloc cu ei.
În decembrie, vă veți relaxa de asemenea, în ceea ce privește stilul de viață și dieta, așa că vă veți bucura de dulciuri și alcool, astfel încât să vă poată afecta pe termen lung.

În etapa finală a acestui an, ferește-te de tentația fructului oprit. Decembrie este o lună în care familiile ar trebui să se reunească, dar în cazul tău, se pare că preferi să stai deoparte. Vor fi gânduri obraznice și tabu care îți vor trece prin cap. Ferește-te de infidelitate; ai putea-o regreta cu amărăciune. Din fericire, Taurul este capabil să-și recâștige rapid autocontrolul și să analizeze avantajele și dezavantajele. În cazul infidelității, de cele mai multe ori, argumentele contra sunt mai puternice decât cele pro.

<< Taur noiembrie