15.1. 2023

Chiron

În horoscop, Chiron simbolizează rănile noastre interioare. Acest asteroid a fost numit după centaur - un profesor și vindecător înțelept. Știind în ce zodie se află Chiron în momentul în care ne-am născut, ne poate ajuta să ne identificăm slăbiciunile. Totuși, ne va arăta și darul pe care îl avem pentru a-i vindeca pe alții.

Chiron

Chiron s-a confruntat cu trei suferințe majore în viața sa. Prima a fost respingerea de către părinți. Au fost îngroziți la vederea lui și a fost respins ca fiu al lor. A devenit profesor pentru mulți eroi antici; al doilea chin al său a fost cauzat accidental de către unul dintre elevii săi, care l-a împușcat cu o săgeată otrăvită. Strămoșii lui semizei i-au salvat viața, dar a suferit enorm. După încercări zadarnice de a se vindeca, și-a dat seama că singura lui cale de ieșire era moartea. Asumându-și povara blestemului lui Prometeu, el a murit în cele din urmă. După moartea sa, zeii l-au ridicat din lumea cealaltă în cer, unde a recăpătat nemurirea în constelația centaurilor.

În Berbec

Berbecii se luptă cu ideea de eșec și de a-și exprima propria identitate. Ei văd punctele forte ascunse ale altora, făcându-i mentori excelenți.

În Taur

Taurii au dificultăți în a-și recunoaște valoarea. Sunt plini de compasiune și altruiști și, prin urmare, sunt buni parteneri.

În Gemeni

Gemenii se simt respinși și suferă de o stimă de sine scăzută. Sunt capabili să-i vindece pe alții prin cuvinte de iubire.

În Rac

Rănile racilor sunt legate de copilărie. Se simt abandonați și neiubiți, ceea ce duce la dificultatea de a lega noi relații. Îi pot înțelege pe alții fără cuvinte și îi pot face să se simtă mai bine.

În Leu

Leilor le lipsește recunoașterea din partea celorlalți și trăiesc o luptă continuă pentru a atinge perfecțiunea. Ei îi motivează și îi inspiră pe cei din jurul lor.

În Fecioară

Fecioarele se simt incomplete, ceea ce se manifestă în standarde ireal de înalte. Sunt dornice să ajute și devin profesori sau doctori excelenți.

În Balanță

Balanțele se simt ca și cum le lipsește un suflet pereche în viață. În același timp, ei suferă de relații dureroase. Sunt ascultători excelenți.

În Scorpion

Temerile de intimitate și lipsa de încredere duc la gelozie și probleme în relații. Această luptă de-a lungul vieții le permite Scorpionilor să vadă dincolo de aparențe și să-i înțeleagă pe ceilalți profund.

În Săgetător

Săgetătorilor le este greu să găsească un scop în viață, cauzat de distrugerea principiilor și credințelor în timpul adolescenței. Felul lor de a gândi îi face filozofi unici.

În Capricorn

Capricornii își folosesc profesia pentru a-și exprima personalitatea și pentru a câștiga recunoaștere. Rănile sunt adesea asociate cu o relație cu tatăl lor sau cu autoritatea. Ei sunt muncitori desăvârșiți și sunt dispuși să se sacrifice pentru alții.

În Vărsător

Vărsătorii se simt nesprijiniți sau trecuți cu vederea ca și cum nu se potrivesc nicăieri. Mintea lor funcționează unic, astfel încât pot ajuta în probleme complexe.

În Pești

Peștii suferă de un sentiment de trădare și simt nedreptate în viața lor, punându-se adesea într-o poziție de victimă. Sunt foarte plini de compasiune și pot empatiza cu ceilalți cu ușurință.