Scorpion septembrie Horoscop 2024

Luptător atent, prevăzător și empatic cu ceilalți

În septembrie, Scorpionii vor fi duși pe căi greșite, mai ales în viața sentimentală. Asta pentru că veți întâlni pe cineva care vă va declanșa un val de hormoni, iar cei care sunt în prezent într-o relație de cuplu s-ar putea să se lupte cu ideea de a-și înșela partenerul. Acest lucru te va face să te întrebi dacă ești de fapt fericit în relația actuală sau nu. Există un motiv pentru care acea persoană a apărut în viața ta, iar tu va trebui să afli de ce. De asemenea, vei avea nevoie de timp pentru tine, poate îți vei oferi un weekend petrecut singur în natură.

Septembrie nu va fi deloc fără probleme și ar putea fi necesar să vă confruntați cu dileme interioare. Pe de o parte, puteți fi fără suflet și, pe de altă parte, veți fi prea romantic. Totuși, în ciuda întregii influențe a lui Venus, a cărui combinație cu Scorpionul nu este strict pozitivă, veți putea rămâne calm și nu vă veți exprima prea mult sentimentele.
Va influența foarte mult relația cu partenerul dumneavoastră. Scorpionii singuri vor simți o tendință de a căuta relații complexe și complicate și nu vor putea respinge ideea fructului interzis. Dimpotrivă, cei aflați într-o relație vor contempla un compromis între ceea ce simt pentru partenerul lor și nevoia de a fi independenți.

<< Scorpion august