Scorpion septembrie Horoscop 2021

Septembrie nu va fi deloc fără probleme și ar putea fi necesar să vă confruntați cu dileme interioare. Pe de o parte, puteți fi fără suflet și, pe de altă parte, veți fi prea romantic. Totuși, în ciuda întregii influențe a lui Venus, a cărui combinație cu Scorpionul nu este strict pozitivă, veți putea rămâne calm și nu vă veți exprima prea mult sentimentele.
Va influența foarte mult relația cu partenerul dumneavoastră. Scorpionii singuri vor simți o tendință de a căuta relații complexe și complicate și nu vor putea respinge ideea fructului interzis. Dimpotrivă, cei aflați într-o relație vor contempla un compromis între ceea ce simt pentru partenerul lor și nevoia de a fi independenți.

Pentru oamenii născuți în acest semn de apă, septembrie va fi o lună de tensiuni emoționale și vor reuși cu greu să evite stările de nervozitate. Vor exista o mulţime de evenimente în cariera ta şi în viaţa personală și va trebui să înveţi să te calmezi. O modalitate absolut ideală de a face acest lucru este să faci sport, să ții un jurnal, să faci exerciții de meditație și respirație, o alimentație sănătoasă și autoeducație. Scorpionul va câștiga apoi încredere în propriile forțe și viața lui se va desfășura într-o stare de spirit mult mai liniștită.

Scorpion octombrie >>