Scorpion martie Horoscop 2024

Luptător atent, prevăzător și empatic cu ceilalți

În martie, Scorpionii vor începe să își dorească un sentiment de siguranță. Te vei simți cel mai bine atunci când vei fi îmbrățișat de o persoană apropiată, fie că este vorba de partenerul tău sau de un membru al familiei tale. Nevoia ta de a-ți împărtăși sentimentele va fi foarte puternică, așa că, dacă nu există nimeni în fața căruia să-ți deschizi inima, vei avea tendința de a fi melancolic sau chiar deprimat. Ai grijă, deoarece aceste stări ar putea duce în cele din urmă la probleme atât psihice, cât și fizice. Poate ar fi bine să încerci să găsești o activitate prin care să-ți poți exprima sentimentele, cum ar fi dansul sau desenul.

Scorpionii vor fi sub influența Lunii în luna martie. Emoționalitatea lor va fi mult mai mare, și vor încerca să găsească oameni în a căror companie să se simtă în siguranță și relaxați. Dacă nu aveți pe nimeni de genul acesta, probabil veți evita oamenii cât mai mult posibil.
Sănătatea dumneavoastră fizică va fi foarte mult conectată cu starea mentală în acest moment și emoțiile suprimate v-ar putea afecta foarte mult. Gâtul și corzile vocale se pot infecta rapid. Prin urmare, încercați să evitați stresul și activitățile solicitante fizic.

Scorpion aprilie >>