Fecioară Horoscop 2020

Din cauza pozitiei lui Jupiter si a lui Saturn, Horoscopul anului 2020 va aduce Fecioarelor o perioada de singuratate, mai ales in primele luni ale anului. Persoanele nascute sub acest semn de pamant, dominat de Mercur, sunt foarte ordonate si organizate. De aceea, sunt foarte practice, ceea ce le aduce de obicei succes in cariera. Cu toate acestea, atentia lor pentru detalii le impiedica sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai larga, ceea ce poate fi adeseori un blocaj pentru ele.

Asa cum am mentionat, in primele luni ale anului 2020, Fecioarele se vor izola de toti prietenii si familie aproape complet. Vei simti ca nu este nimeni in jur in care sa poti avea incredere, asa ca probabil vei petrece ore analizand emotiile tale negative, ceea ce doar iti va accentua suferinta. Tine minte ca esti suficient de puternic si capabil sa intorci situatia in favoarea ta. Pana la urma, nu o va face nimeni altcineva in locul tau.

Odata cu venirea primaverii, horoscopul tau se va imbunatati si le vei putea arata din nou celor din jur ce este mai bun in tine. Daca nu functioneaza ceva in relatia ta cu familia, prietenii sau cu partenerii tai, rezolvi situatia in mod pasnic si datorita acestui lucru, vei putea merge inainte. Multumita singuratatii tale anterioare, le apreciezi prezenta cu adevarat, deci nu vei lasa prejudecata sa-ti afecteze in nici un fel noua armonie obtinuta.

Vara anului 2020 iti va aduce un val urias de energie pe care este cel mai bine sa-l investesti in sanatatea ta fizica si mentala. Fecioarele vor avea deasemenea o oportunitate perfecta sa inceapa exercitii regulate si sa lucreze la dieta lor. Daca nu-ti ramane suficient timp liber din cauza serviciului, alege activitati care sunt eficiente, precum tabata sau HIIT.

During the autumn and winter months, your horoscope will once again focus on your career. Your ability to recognize and correct even the smallest mistakes and complete all tasks perfectly will bring you admiration from both your colleagues and supervisors, which might end up with a raise in your salary. However, no Virgo should forget their family or partner. Show your loved ones that you care about them; because if you don't, old conflicts that separated you from them at the beginning of the year might arise again.

Pe parcursul lunilor de toamna si iarna, horoscopul tau se va concentra inca o data pe cariera ta. Capacitatea ta de a identifica si corecta chiar si cele mai mici greseli si de a finaliza toate sarcinile perfect, iti vor atrage admiratie atat din partea colegilor, cat si a superiorilor, ceea s-ar putea concretiza cu intr-o crestere a salariului. Cu toate acestea, nici o Fecioară nu ar trebui sa-si uite familia sau partenerul. Arata-le celor dragi ca tii la ei; pentru ca daca nu o faci, conflictele vechi care te-au despartit de ei la inceputul anului, ar putea sa iasa iar la suprafata.