Vărsător septembrie Horoscop 2024

Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

Vărsătorii ar trebui să se pregătească pentru multe schimbări în viața lor privată în luna septembrie. Vei fi foarte volatil în această lună și te vei afla într-o fază în care vei fi în căutarea satisfacției sexuale. Însă ai grijă să nu rănești pe nimeni, pentru că vei avea tendința de a face acest lucru. În ceea ce privește relațiile de cuplu, nu vei întâlni pe nimeni pentru o relație serioasă în această lună. Vei fi destul de libertin, iar acest lucru se va manifesta în modul în care te vei prezenta în viața socială. Vei deveni un animator desăvârșit, ceea ce va deveni punctul tău forte și în echipa ta de la serviciu. 

Vărsătorii vor fi sub puternica influență a lui Venus. Una dintre nevoile dumneavoastră cele mai esențiale este libertatea și poate de aceea sunteți nefericit în relația actuală. Din punct de vedere sexual, vă plictisiți repede, ceea ce ar putea fi o problemă serioasă într-o relație. Ar trebui să vă urmați instinctul și să vă părăsiți partenerul plictisitor.
De asemenea, nu veți mai prezenta încredere, ceea ce ar putea afecta negativ relațiile cu familia și prietenii. Totuși, în septembrie, veți încânta pe toată lumea cu farmecul dumneavoastră și vor uita rapid toate greșelile pe care le faceți.

<< Vărsător august