Vărsător septembrie Horoscop 2021

Vărsătorii vor fi sub puternica influență a lui Venus. Una dintre nevoile dumneavoastră cele mai esențiale este libertatea și poate de aceea sunteți nefericit în relația actuală. Din punct de vedere sexual, vă plictisiți repede, ceea ce ar putea fi o problemă serioasă într-o relație. Ar trebui să vă urmați instinctul și să vă părăsiți partenerul plictisitor.
De asemenea, nu veți mai prezenta încredere, ceea ce ar putea afecta negativ relațiile cu familia și prietenii. Totuși, în septembrie, veți încânta pe toată lumea cu farmecul dumneavoastră și vor uita rapid toate greșelile pe care le faceți.

Septembrie va fi o lună de autodisciplină. Vărsătorul își va evalua viața de până acum și își va analiza atât greșelile, cât și succesele. Totuși nu te întoarce în trecut pentru prea mult timp. Privește obiectiv comportamentul tău anterior, deoarece ar putea fi foarte benefic pentru tine. În acest fel, vei putea evita repetarea greșelilor din trecut. Cu toate acestea, nimeni nu este perfect, așa că nu te pedepsi prea tare. De asemenea, nu uita de sănătatea ta, pentru că te poți îmbolnăvi din cauza stresului.

Vărsător octombrie >>