Fecioară septembrie Horoscop 2024

Fecioara atentă, grijulie, dar inteligentă și meticuloasă

În septembrie, instinctele părintești se vor trezi în Fecioară. Veți dori să petreceți timp cu copiii dvs., care vor fi foarte fericiți și vă veți distra foarte mult împreună. Dacă nu aveți copii, ar fi păcat să nu folosiți această stare de spirit, așa că oferiți ajutor pentru babysitting prietenilor dvs., care cu siguranță îl vor aprecia. Dacă tu și partenerul tău planificați o familie, acum este momentul. În această perioadă vei fi foarte sociabil și, în același timp, dragostea ta pentru animale și dorința ta de a le ajuta va crește. Puteți ajuta animalele de la adăpost sau puteți chiar să adoptați un animal de companie.

Datorită influenței Soarelui, Fecioarele vor fi foarte ospitaliere și generoase. Când vă va solicita cineva ajutorul, o veți face fără ezitare. Puteți ajunge să vă oferiți chiar voluntar sau să donați sânge pentru a fi mulțumit.
În septembrie, vă veți arăta și dorința de a domina. Prin urmare, veți fi bucuros să preluați din responsabilitățile colegilor, ceea ce probabil va avea și o răsplată. În plus, veți dori, de asemenea, să vă controlați partenerul și probabil că vă veți pune mereu interesele dumneavoastră pe primul plan. Un exces de vanitate v-ar putea ruina relaţia.

<< Fecioară august