Balanță mai Horoscop 2024

dreptate, simpatie, armonie și intelect

Luna mai va aduce Balanței dragoste și pasiune în viață.Dacă esti într-o relație, te poți aștepta să se reaprindă scânteia. Veți simți că sunteți proaspăt îndrăgostiți și veți tânji din nou unul după celălalt. Lasă această energie minunată să curgă și acționează. Încearcă să rezervi un sejur la un hotel dintr-o stațiune doar pentru voi doi și nu lăsați nimic să vă deranjeze. Dacă ești singur, te așteaptă o perioadă plină de flirt și nopți nedormite. Carisma ta va străluci de departe și vei fermeca aproape pe oricine doar zâmbindu-i.

Veți avea parte de prosperitate în toate aspectele vieții, datorită lui Venus. Cei care sunt într-o relație se vor bucura de atenția partenerilor, care vor simți nevoia să aibă grijă de ei și să-i facă mereu fericiți. Persoanele singure se vor bucura de un interes crescut din partea sexului opus, ceea ce le va spori încrederea în sine.
Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, mai ales la sfârșitul lunii mai. Ar trebui să reduceți consumul de alcool, deoarece următoarea lună plină la Balanțe ar putea provoca probleme de sănătate la rinichi. Dacă simțiți nevoia, un pahar de vin este în regulă, dar mai bine ați amâna petrecerile și sărbătorile pentru luna următoare.

Balanță iunie >>