Balanță februarie Horoscop 2024

dreptate, simpatie, armonie și intelect

În februarie, Balanța va fi copleșită de sarcinile de la muncă. Vei primi de la superiorul tău o mulțime de sarcini pe care nu le vei putea îndeplini, ceea ce te va stresa. Pot apărea și insomnii și dureri de cap, pe care cu siguranță nu trebuie să le subestimezi. Acesta este un semn că trebuie să o iei mai încet și să compensezi munca cu o activitate relaxantă. În această perioadă, îți va lipsi empatia, iar sarcasmul va fi punctul tău forte. Dar ar fi bine să eviți să glumești pe seama cuiva, pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta la locul de muncă, precum și în relația ta.

Balanțele ar putea avea unele probleme la locul de muncă. Șeful dumneavoastră a fost cam dictator în ultimul timp și nu va fi deloc diferit în zilele următoare. Veți avea probleme din a vă opri să spuneți comentarii neadecvate; totuși, ar trebui să așteptați o oportunitate mai bună. Dacă alegeți să-l confruntați, acest lucru ar putea avea consecințe grave pentru dumneavoastră.
Purificarea corpului este adesea legată de o lună plină, care va veni la mijlocul lunii februarie. Dacă aveți chef, încercați postul intermitent. Hidratați-vă și rezultatele pozitive vor veni în scurt timp.

Balanță martie >>