Balanță februarie Horoscop 2022

Balanțele ar putea avea unele probleme la locul de muncă. Șeful dumneavoastră a fost cam dictator în ultimul timp și nu va fi deloc diferit în zilele următoare. Veți avea probleme din a vă opri să spuneți comentarii neadecvate; totuși, ar trebui să așteptați o oportunitate mai bună. Dacă alegeți să-l confruntați, acest lucru ar putea avea consecințe grave pentru dumneavoastră.
Purificarea corpului este adesea legată de o lună plină, care va veni la mijlocul lunii februarie. Dacă aveți chef, încercați postul intermitent. Hidratați-vă și rezultatele pozitive vor veni în scurt timp.

Februarie te va face să înțelegi importanța rolului prietenilor. Te vei confrunta probabil cu o problemă pe care nu o vei putea rezolva singur. De aceea, vei încerca să obții ajutorul unui bun prieten, care îți va oferi o viziune absolut diferită și imparțială asupra situației. Balanța este un semn foarte social, astfel încât comunicarea sentimentelor nu va fi o problemă pentru ea. În plus, influența lui Venus va juca, de asemenea, un rol important, iar acordul reciproc va merge ca pe roate.

<< Balanță ianuarie