Horoscop 2020

Cu siguranta, esti curios sa afli ce evenimente ti-a pregatit Horoscopul pentru 2020. Echipa noastra de astrologi experimentati este bucuroasa sa-ti impartaseasca aceste informatii. La modul general, acest an va fi unul al transformarilor pentru noi, in toate aspectele. Iti vei atinge obiectivele in privinta carierei? Vei intalni in sfarsit dragostea vietii tale? Horoscopul nostru iti va spune in ce directie se indreapta situatia vietii tale.

Va exista o dorinta de schimbare de-a lungul intregului an 2020. Motivul acestui lucru il reprezinta pozitia lui Uranus in Taur, care va dura pana in Octombrie. Din acest motiv, credintele, valorile si traditiile noastre familiale vor parea invechite si vom incerca sa le inlocuim altele noi, mai bune. Totusi, in acelasi timp, pot aparea schimbari neasteptate pe viitor in privinta relatiilor interpersonale.

In privinta carierei noastre, vom beneficia din plin de plusul de putere mentala pe care ni-l da Neptun, care va intra in semnul Pestilor. Gandurile noastre vor fi mai puternice ca niciodata inainte si cu un pic de rabdare, ne pot ghida pentru a ne atinge scopurile propuse. Desigur, nu va fi gratis. Fara propriile noastre eforturi si auto-educatie, va fi inutil sa stam si sa asteptam succesul.

Cand vine vorba de dragoste si relatii, ne putem astepta la o perioada mai degraba tacuta, linistita. Miscarea lui Saturn pe tot parcursul anului va trezi in noi tot felul de temeri, care ne vor sufoca viata sociala. La inceputul acestui an, aceasta planeta va trece prin semnul Capricorn si din aceasta cauza, am putea fi speriati ca vom fi respinsi sau eliminati din colectivitate, si ca urmare vom avea tendinta sa nu ne implicam. Aceasta este principala cauza pentru care vom cauta in special compania familiei, in cadrul careia nu ne este teama sa ne relaxam si sa aratam cine suntem cu adevarat.

Stelele ne spun ca in 2020 trebuie sa ne luam sanatatea in propriile noastre maini. A venit momentul ideal pentru a ne regandi dieta si pentru a incepe sa facem exercitii cu regularitate. Dar merita cu siguranta sa iei lucrurile pas cu pas si sa-ti asculti corpul, pentru a evita astfel mici rani.

Vrei sa afli mai multe despre ce-ti va aduce Horoscopul pentru 2020? Citeste horoscopul pentru semnul tau zodiacal! Il gasesti in sectiunea de mai jos.