Taur aprilie Horoscop 2022

În aprilie, viața Taurilor va fi plină de pozitivitate în multe aspecte ale vieții. Mai ales în relațiile care vor fi influențate de Venus. După o pauză considerabilă, sexualitatea dvs. se va trezi la viață, iar partenerul dvs. o va aprecia fără îndoială. Cu toate acestea, fiți atent să nu fiți prea pasional, deoarece asta i-ar putea descuraja.
Această planetă vă va afecta și dorința de a vă înconjura de frumusețe. Este, prin urmare, un moment ideal pentru a decora o casă sau a-i schimba aspectul. Aceste impulsuri ar putea duce si la o sesiune de cumpărături.

Aprile va trezi mari sensibilități morale în tine. Stelele îți vor oferi o doză masivă de încredere și, prin urmare, vei emana respect. Dacă Taurul este un martor al comportamentului nedrept, va interveni fără ezitare. De exemplu, dacă cineva este agresat la locul de muncă, îi vei lua apărarea și vei pune lucrurile la punct. Acest act eroic ar putea atrage o dragoste neașteptată în viața ta și, dacă se întâmplă acest lucru, acceptă-l. Această lună este cu siguranță bună pentru noi relații.

<< Taur martie