Taur aprilie Horoscop 2024

Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

Luna aprilie va aduce multă energie Taurului. Luna aceasta de primăvară se va concentra în principal pe relații. Contemplarea profundă și reflecția lucrurilor nu vor fi pe ordinea de zi. Vei fi mai spontan, așa că nu-ți fie teamă să profiți din plin de fiecare oportunitate, dar o anumită cantitate de prudență ar fi potrivită. De asemenea, vei fi plin de energie fizică, pe care o vei folosi în activități sportive. Dar aveți grijă să nu exagerați. Mușchii tăi vor fi predispuși la suprasolicitare în aceasta perioadă. Prin urmare, acordați atenție unei diete nutritive și unei aprovizionări suficiente de vitamine.

În aprilie, viața Taurilor va fi plină de pozitivitate în multe aspecte ale vieții. Mai ales în relațiile care vor fi influențate de Venus. După o pauză considerabilă, sexualitatea dvs. se va trezi la viață, iar partenerul dvs. o va aprecia fără îndoială. Cu toate acestea, fiți atent să nu fiți prea pasional, deoarece asta i-ar putea descuraja.
Această planetă vă va afecta și dorința de a vă înconjura de frumusețe. Este, prin urmare, un moment ideal pentru a decora o casă sau a-i schimba aspectul. Aceste impulsuri ar putea duce si la o sesiune de cumpărături.

Taur mai >>