Taur mai Horoscop 2024

Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

Luna mai trezește în Taur o dorință imensă de iubire și contact fizic. În același timp, în această lună, s-ar putea să te confrunți cu o nevoie exagerată de a-ți controla și de a-ți însuși partenerul, ceea ce cu siguranță nu este de dorit și, dimpotrivă, ar putea duce la dezamăgiri. Așa că scăpați de tendințele acestea posesive, oferă-i partenerului spațiu și bucură-te de momentele petrecute împreună. În această perioadă, se va trezi o nouă energie de viață, iar noi oportunități ți se vor deschide în dezvoltarea personală, așa că obține ce ți-ai propus și nu renunța la acest lucru.

În luna mai, Taurii își vor recâștiga încrederea în toate aspectele vieții datorită influenței Soarelui. Prin urmare, este un moment minunat să vă întoarceți la lucruri la care ați refuzat să credeți că sunteți suficient de buni. S-ar putea să fiți foarte plăcut surprins de data asta. Veți fi independent și ușor egocentric, așa că va fi mai bine să vă ocupați chiar dvs. de ele.
Această stea, oferă de asemenea oamenilor tendința de a-i supune și de a-i conduce pe alții. Un moment mai bun pentru a ne gândi la creșterea copiilor s-ar putea să nu vină anul acesta. În același timp, încearcați să păstrați o relație bună cu ei.

Taur iunie >>