Rac mai Horoscop 2024

Caracter emoțional, dar receptiv, calm și rezervat

În luna mai, Racul se va confrunta cu probleme de relație care se acumulează de mult timp. Micile indicii pe care le-ați trecut cu vederea vor ieși la suprafață și se vor transforma în probleme mai grave ce trebuie analizate. Cu toate acestea, în acest timp, aceste lucruri vă vor obosi și veți fi mai reticenți. Dar nu este necesar să rezolvăm totul dintr-o dată; este important cel puțin să începeți schimbările pas cu pas. Dacă nu ai un partener, această perioadă nu va fi cea mai bună pentru stabilirea de noi relații. Puteți să o utilizați mai mult ca să-ți dai seama de visele și nevoile tale.

În luna mai, Marte îi va afecta negativ pe toți cei care s-au născut sub acest semn. Veți avea tendința de a rezolva problemele, amânându-le și rezolvându-le ulterior.
Pe de altă parte, instinctul dvs. protector va fi mai puternic decât de obicei. Dacă cineva apropiat este pus în pericol, îl veți apăra cu orice preț și nu veți ezita să folosiți chiar și forța fizică. Cu toate acestea, cei care vor încerca să-și suprime sentimentele vor primi doar furie nejustificată.

Rac iunie >>